Skip to main content

Üdvözöljük a Tradeland Group weboldalán

Több mint két évtizede foglalkozunk széles körű kereskedelmi szolgáltatásokkal, összekötve európai és ázsiai partnereinket. Célunk az értékteremtő gazdasági kapcsolatok kialakítása, a fenntartható jövő biztosítása, valamint a folyamatosan fejlődő technológiák minél sikeresebb alkalmazása.

Szakembereink évtizedes gyakorlatának és tapasztalatának hála cégcsoportunk folyamatosan fejlődik, és keresi azokat a lehetőségeket, amelyek egyszerre szolgálják partnereink és bolygónk érdekeit.

Forintos Róbert — ügyvezető igazgató, társtulajdonos

Forintos Róbert

Korunk legértékesebb nyersanyaga, életünk alappillére és globális gazdaságunk egyik legfontosabb kereskedelmi cikke a víz. A Tradeland csoport társtulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként Róbert több, mint 35 év nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik Ázsia és Magyarország között. Célkitűzése pedig az elmúlt évtizedekben nem változott: óvni és megbecsülni legfontosabb természeti kincsünket.

A vízügyi export szakértőjeként a hazai víztechnológiai vállalkozásokat és megoldásokat támogatja a Hungarian Water Partnership társalapítójaként és társelnökeként. Számos magyar márka ázsiai ismertsége köszönhető piacépítő tevékenységének. Maradandó eredményeket mutat fel a hazai vízipari tudás képviselete, környezetvédelmi projektek menedzselése, valamint külföldi beruházási tanácsadói tevékenysége kapcsán.

A keleti piacok fejlődési potenciálját felismerve, a hazai kkv vezetők közül elsőként alapított képviseleti irodát a Távol-Keleten. A Tradeland Cégcsoport társtulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként Kína gazdasági központjában, Sanghajban 30 fős, ISO minősítéssel rendelkező leányvállalatot, míg Vietnám fővárosában Hanoiban kereskedelmi képviseleti irodát alapított. Gazdasági tevékenysége mellett tántoríthatatlanul építi a nemzetközi kapcsolatokat is: 2012 óta a Magyar-Vietnámi Üzleti Tanács elnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozatának társelnöke, valamint a Pureco-Tradeland Kft. ügyvezető igazgatójaként, Magyarország Kiemelt Exportőr Partnere.


Vajasné Kalas Nikoletta

Vajasné Kalas Nikoletta — ügyvezető igazgató, társtulajdonos

Vajasné Kalas Nikoletta

Közgazdász, a szakirányú üzleti menedzsment szakértője, 2003-ban csatlakozott a céghez és a humánerőforrás-menedzsment mellett a vállalat könyveléséért, pénzügyi eljárásaiért és ellenőrzéséért felel. Ez magában foglalja a széles körű jövőképpel kapcsolatos feladatokat és a back-office irányítást is. Pénzügyi vezetőként és társtulajdonosként figyelmet fordít a részletekre, de mindig az átfogó képet tartja szem előtt.

Vezetői képességeit 20 év tapasztalatával és természetes tehetségével ötvözi, hogy a pozitívumokat a felszínre hozza. Kedves és együttműködő ember lévén szoros baráti kapcsolatot ápol a cégcsoport képviseleti irodáiban dolgozó kollégáival, igazi "királynő a színfalak mögött".


Vizi Balázs — ügyvezető igazgató, társtulajdonos

Vizi Balázs

Carl Crow „Megszentelt Rizsestál” című, a távol-keleti marketing és kereskedelem kihívásokat taglaló könyvét olvasva egyértelművé válhat mindenki számára, miért kell egy Kínában aktív vállalat képviselőjének egyszerre tapasztalt szakembernek, kiváló kommunikátornak és a helyi szokásokat, akár babonákat is jól ismerő polihisztornak lenni. Balázs a Tradeland csoport ügyvezető igazgatójaként és társtulajdonosaként kulturális tudását MA sinológiai és keletkutatói tanulmányaira alapozza, kommunikációs képességét 4 nyelv anyanyelvi szintű ismerete támogatja, gazdasági eredményeit pedig közel 20 év távol-keleti szakmai tapasztalata garantálja. Számos pozícióban dolgozott a vállalatcsoportnál, melyben először 15 évig Kínában, a Tradeland Shanghai Chief Representative posztján ért el maradandó sikereket.

Felelősségi körébe tartozik az üzletfejlesztési törekvések megvalósítása, a headquarterből kimozduló operatív feladatok vezetése, legyen szó akár új iroda nyitásáról, akár új projektek elindulásáról. Jelenleg harmadik turnusban tölti be az EU-China Chamber of Commerce magyarországi országképviselőjének posztját, szabad idejében pedig arra koncentrál, amire egész munkásságát építi: a kelet kultúrájának minél alaposabb megismerésére.